Beste afdrukkwaliteit

Hoe weet u nou of het wel goed zit met de afdrukkwaliteit ?

Bij JanRSmit Fine Art Fotografie is het hele proces van digitaal beeld tot en met afdruk de kleur volledig gemanaged en het proces gericht op afdrukken.

Metingen worden geregistreerd en getoetst bij een onafhankelijk bedrijf.

Daardoor ben u er zeker van de de afdrukkwaliteit altijd goed is.

Meten is weten

Ik werk met geprofileerde en gecalibreerde beeldschermen, mijn primaire werk beeldscherm is een van de allerbeste: NEC PA271W met SpectraView calibratie software  .

Voor het calibreren en profileren van printers, maak ik gebruik van special test bestanden en voor de metingen maak ik gebruik van x-rite apparatuur:

JaSm01120029-Web

Daarnaast andere software om papiersoorten en profielen te controleren.

 

Borgen geeft u de zekerheid, het vertrouwen

Meten, profileren en calibreren is een. Een regelmatige toetsing en herprofilering zorgt voor continue beheersing van kwaliteit.  Zo worden resultaten geregistreerd en getoetst bij een onafhankelijk organisatie colorcheck-online . Hier een kwaliteits-rapport:
2014010703
Indien gewenst, bijvoorbeeld voor beperkte oplages,  de optie om per afdruk de afdrukkwaliteit te registreren en een meetrapport als certificaat bij te leveren.

Voorinstellingen om fouten te voorkomen

In de printomgeving worden voor elk soort papier voorinstellingen gebruikt die de juiste kleurinstellingen en printercalibratie bevatten. Voor u betekent het dat de Fine Art afdrukken altijd de zelfde addrukkwaliteit hebben. Indien gewenst wordt bij een afdruk ook een controle strip meegeprint die wordt gemeten en de meting geregistreerd zodat U er zeker van kunt zijn dat de print de juiste kleurkwaliteit heeft.
RGB Control Strip V1.1

Wat betekent dit alles voor u?

Voor u betekent dit de zekerheid van en het vertrouwen in de beste afdrukkwaliteit, bij elke fine art afdruk weer.