Bubbels: nieuwe fotograaf, nieuwe site, nieuwe printer, nieuwe dienst!

Welkom op mijn nieuwe site. Na enig wikken en wegen de voor mij niet zo bekende weg ingeslagen en met mijn nieuwe site tevens een blog gestart. Dit valt allemaal wel samen met inschrijving in KvK als fotograaf, het nieuwe jaar ook al is deze inmiddels een goede maand oud, en een nieuwe printer:

Gewoon een goede reden om met bubbels te vieren!

 

Nieuwe fotograaf: ingeschreven als fotograaf bij KvK

Nieuwe site: met een focus op beelden die tot de verbeelding spreken.

Nieuwe printer: Epson Stylus Pro 4900. Een dijk van een printer, niet alleen fysiek zwaar en groot, ook in printkwaliteit een zwaargewicht.

Nieuwe dienst: Doe-het-zelf-Printing. Ik biedt fotografen de mogelijkheid om op afspraak bij mij op kantoor te komen en zelf te printen op deze printer, zie hiervoor ook mijn pagina doe-het-zelf-printing.

Kortom nogal veel nieuwe zaken, die toevalligerwijs wel samenvielen. Dat heb ik met mijn vrouw dan ook maar lekker gevierd met een fles bubbels.

Een fles overigens die ik heb gekregen van de firma Arca, de leverancier van de printer. De printer was namelijk al een tijd geleden besteld, maar de levering liet nogal op zich wachten. Ter compensatie dus bij de levering deze fles bubbels gekregen.

Uiteindelijk dus geleverd en geinstalleerd door Arca -nogmaals bedankt Robert-. Echt groot dat ding - zo’n 85 bij 90cm- en zwaar -51 kilo- , moest wel een trap op naar de eerste etage. Gelukkig met twee man te doen, blijkbaar hebben ze bij Epson erover nagedacht, want er zijn speciale grepen in de zijkanten voor het tillen. Gereed maken voor gebruik -al die blauwe plakbandjes verwijderen- , voor de eerste keer opstarten en initialiseren, software had ik al geinstalleerd, koppelen over netwerk, profielen installeren, papier laden.

En toen de eerste print, wauw!  Die weergave van toon, kleur, scherpte, de fijne nuances in verloop van licht naar donker! Een hele stap voorwaarts tov mijn vertrouwde en goede, maar inmiddels 4-jaar oude HP 9180B printer.

 

 

 

 

 

 

 

 

This entry was posted in Uncategorized and tagged , .