Fine Art afdrukken, kwaliteit altijd! Ook bij rush-job’s

Fine Art afdrukken, kwaliteit altijd! Ook bij rush-job’s

Een goed half jaar terug werd ik op een dag aan het eind van de middag  gebeld: “of ik met spoed een paar afdrukken kon verzorgen”. “Ja, natuurlijk kan dat, kom maar langs”.

Bleek het te gaan om een afdruk voor een omslag van een groot boek en enkele afdrukken van foto’s die in het boek moesten komen. Betrof een prop voor de nederlandse film Toscaanse Bruiloft die binnenkort in premiere gaat.
20130627_172141--600x600

Zo gezegd, zo gedaan. Eind van de middag kwam de klant langs. Een 2 uur later de Fine Art afdrukken gemaakt en droog genoeg om op maat te snijden en toe te voegen aan de niet bepaald onbelangrijke prop voor de film. Weer 2 uur later in de bagage onderweg naar Italie.

N.B.: De afdruk voor de omslag was ruim 1,1 meter lang, de foto afdrukken voor in het boek formaat A3+.

 

Rus-job volbracht, met de gevraagde hoge kwaliteit en op tijd.

De reden waarom de klant bij mij langskwam was kwaliteit, ook als het een rush-job betrof. Blijkbaar had de gebruikelijke leverancier de afdrukkwaliteit niet op orde en ontstond zo een tijdsdruk.

Zoekt u een leverancier voor hoge kwaliteit Fine Art afdrukken van uw fotografie of kunstwerken?  Bel: 06-22411679 of email: info@janrsmit.com voor een afspraak.  Kwaliteit gegarandeerd, ook bij rush-job’s.

 

This entry was posted in Fine Art afdrukken, Fine Art Printing and tagged , .