Hahnemuhle Fine Art papier

 

Photorag 308gr/m2  100% Cotton

Photo Rag is voor fotografen het meest populaire papier voor hoge kwaliteit fine art afdrukken. Het gladde, matte en zacht aanvoelend papier is ideaal voor zowel zwart-wit als kleuren fine art afdrukken van fotos en kunstwerk reproducties, met een indrukwekkende diepgang in het beeld.

Photorag 308gr/m2 Bright White  100% Cotton

Photo Rag Bright White is een helder witte uitvoering van Photo Rag. Het is de eerste keuze voor gebruikers die een meer witte papier wensen. Het is ideaal voor fine art afdrukken van beelden met een hoog contrast.

German Etching 310gr/m2- 100% α-Cellulose

Dit relatief dikke papier is fluweel glad en met een heel fijne oppervlak-textuur. German Etching is een van de meer populaire papieren wereldwijd voor fine art afdrukken van kunstwerken en fotografie.

Museum Etching 350gr/m2  100% Cotton

Het luxe aanvoelende textuur van een traditioneel ets karton en het natuurlijke wit maakt Museum Etching het ideale papier voor fine art afdrukken van beelden met zachte tinten of subtiele grijstint nuances.

Bamboo 290gr/m2  90% Bamboo fibre  10% Cotton

Bamboo is wereldwijd het eerste papier voor fine art afdrukken dat gemaakt is van Bamboo vezels. Bamboo vertegenwoordigd spiritualiteit, natuurlijkheid en milieu-sparend papier produktie. In het bijzonder geschikt voor warm getinte kleur en monochroom afdrukken. Het benadrukt met name de sensualiteit in de afdrukken.

WilliamTurner 310gr/m2 100% Cotton

Met zijn matte aquarel textuur is dit papier een echt geschept papier in zowel uitstraling als aanvoelen. William Turner is ideaal voor fine art afdrukken van kunstwerk reproducties als voor opvallende en expressieve fotografie afdrukken.

 

 

Heeft u een bepaald papier van Hahnemuhle voor ogen en vindt u deze hier niet benoemd?

Neem dan contact op: bel 06-22411679 of email: info@janrsmit.com

Bij JanRSmit Fine Art Fotografie wordt voortdurend met klanten samengewerkt om andere papiersoorten uit te proberen en indien nodig toe te voegen aan het gamma.