Jeugdcultuurbelevenis in het licht

Jeugdcultuurbelevenis in het licht

Jeugdcultuurbelevenis in het licht heet de foto-expositie van fotograaf Erwin Budding.

Vrijdag 28 maart wordt deze geopend in het kunstlokaal NS Muziekwijk. Brigit Huijbens, voorzitter van het Jeugdcultuurfonds Almere opent de expositie om 16.30 uur.

Fotograaf Erwin Budding heeft 30 kinderen letterlijk in het licht gezet tijdens het uitoefenen van hun passie. Met als resultaat een reeks inspirerende portretten van Almeerse kinderen die dansen, schilderen, muziek maken, tekenen, zingen, circusacts doen en theater maken.

Jeugdcultuurfonds Almere

Het fonds richt zich op het wegnemen van financiele drempels voor kinderen in achterstandspositie. Hierdoor blijft het mogelijk dat ook deze kinderen aan cultuur kunnen doen.

Veiling

Na afsluiting van de expositie worden de foto’s geveild. De volledige opbrengst van de veiling gaat naar Jeugdcultuurfonds Almere.

De expositie Jeugdcultuurbelevenis in het licht is na de opening nog 2 maanden in het Kunstlokaal NS Muziekwijk te zien. De openingstijden zijn: dinsdag en donderdag van 11.00 tot 16.00 uur, woensdag van 13.00 tot 18.00 uur en elke derde zaterdag van de maand van 11.00 tot 17.00 uur.

 

De Foto’s

De 30 foto’s zijn van het formaat 60 x 40 cm en zijn afgedrukt door JanRSmit Fine Art.

JaSm01120103-Blog

“Als portretfotograaf en Fine Art afdrukker weet ik hoe belangrijk foto’s zijn in het overbrengen van een beleving. Wat deze foto’s uitbeelden is prachtig! Deze foto’s mogen afdrukken gaf daarom voor mij heel veel voldoening”

 

JanRSmit Fine Art Afdrukken: Wat betekent dat voor u?

De fine art afdruk dienst die ik lever betekent voor u:

- Kwaliteit van de afdruk is geen optie maar een zekerheid voor u.

- Completering van uw werk met juiste keuze van papiersoort uit een zeer groot palet.

- Flexibiliteit in levering om aan te sluiten op uw leveringswensen.

 

Neem de proef op de som

Kom een langs, bel 06-22411679 of mail info@janrsmit.com voor een afspraak. Een proefafdruk behoort tot de mogelijkheden.

 

 

 

 

 

 

 

This entry was posted in Evenementen, Fine Art afdrukken, Fine Art Printing and tagged , .