Vakwerk afdrukken op canvas

Vakwerk afdrukken op canvas om uw hoge beeldkwaliteit door te trekken tot in de afdruk op canvas. Daarmee kan u de beoogde beleving maximaal tot uiting te brengen.

Het eindresultaat is wat uiteindelijk telt!

We hebben hiervoor de beschikking over de meest geavanceerde grootformaatprinters van Epson, welke in combinatie met onze zorgvuldig geselecteerde soorten canvasdoek zeer mooie kleuren en zwarting bieden. Onze workflow is volledig kleurmanaged voor een perfecte afdruk. Het canvasdoek wordt opgespannen op een spieraam en behandeld met een fixeerlaag ter bescherming tegen UV-licht, vochtigheid en vuil. Dit verlengt de levensduur en de kleurechtheid aanzienlijk.

Opspannen op spieraam

Het canvasdoek wordt professioneel opgespannen op een spieraam van uitzonderlijke kwaliteit, verkrijgbaar in drie diktes spielatten: 18x45mm, 18x65mm en 45×45 mm (‘museumlatten’). Afwijkende afmetingen (per 5cm) zijn mogelijk.

Canvas soorten en prijzen

Onderstaande canvas soorten zijn standaard op voorraad. Overige materialen op aanvraag mogelijk. Afhankelijk van de wensen en toepassing kan een doek gekozen worden met een helder-wit mat of zijdeglans oppervlak, daarnaast is er ook een natuurlijk-wit mat oppervlak .

  • Satijnglans, helder-wit: EPAWRC: Epson PremierArt water resistant Canvas Satin 350 gr/m²350g/m²
    Gemaakt van een dicht geweven katoenvezel en voorzien van een zacht-glanzende coating. Dit is een perfect materiaal voor kunstreproductie met een satijnglans afwerking. Digigraphie Gecertificeerd.
  • Mat, helder-wit: SFAC: Fortuna Artis Canvas mat helderwit
    Een zeer zwaar, 400g/m² helderwitte polyester/katoen matte kunstenaarscanvas met een 2:1 weefstructuur. De waterdichte coating biedt een grote kleurdiepte en -intensiteit. Zeer sterk canvasdoek met een fijne oppervlaktestructuur.
  • Mat, natuurlijk-wit: CACMWR: Canson Artist Canvas Matte WR 390gsm
    Een premium, watervast zuurvrij katoenen canvas met een natuurwitte uitsaling. Geen witmakers waardoor een lange levensduur. Met dit canvas kunnen extreem nauwkeurige beelden met een zeer hoge resolutie geproduceerd worden. Een ideale keuze voor onder andere portret- en fine-art fotografie. Digigraphie gecertificeerd

Prijslijst

Vakwerk afdrukken op Canvas is een speciale vakwerk afdruk service. Hiermee verlenen we een ieder de gelegenheid hun hoge beeldkwaliteit door te trekken tot in de afdruk op canvas om zo de beoogde beleving zo goed mogelijk tot uiting te brengen.

Het eindresultaat is wat telt!

U bent van harte welkom om op afspraak langs te komen voor advies over het te gebruiken canvas soort voor uw vakwerk afdruk en het effect dat u ermee wilt bereiken. bel: 06-22411679 of stuur een mail naar: info@janrsmit.com

Prijslijst vakwerk afdrukken Canvas: Fotografen en kunstenaars

Voor cursisten van CentrumBeeldbeleving hanteren wij een korting van 15%

 

Aanleverspecificaties:

Het gaat bij onze service om vakwerk en streven we naar de hoogst haalbare kwaliteit. Het is dus zaak om de fotos of illustraties goed aan te leveren om het maximale uit het gekozen medium te halen.

Aanleverspecificaties voor fine art afdrukken of vakwerk afdruk op canvas