Valentijnsdag Actie Fine Art afdruk Bestelformulier

 

Fijn dat u een afdruk wilt bestellen voor uw geliefde voor Valentijnsdag op 14 februari 2014.  Uw korting is 20% op de prijs in de prijslijst van Jan R. Smit Fine Art Fotografie.

Vul het formulier in en verstuur deze, u krijgt dan binnen 1 dag de bevestiging met bijgesloten een factuur. Als u kiest voor verzenden naar opgegeven adres, wilt u dan per omgaande betalen, de verzending vindt plaats na ontvangst van de betaling. Als u kiest voor afhalen, kunt ook ter plekke contant betalen, graag gepast betalen. De levertijd is 3-5 werkdagen. U krijgt bericht zodra uw Fine Art afdruk verzonden is of klaar ligt om af te halen.

Ook bij afhalen wordt uw Fine Art afdruk verpakt in een mooie platte stevige verpaking, zodat tijdens het transport deze niet beschadigd raakt.

Heeft u vragen, of advies nodig bij de keuze van papiersoort bijvoorbeeld, bel me: Tel: +31 (0)622411679 of stuur mij een email: info@janrsmit.com

Uw naam *

Uw Email *

Bezorg-adres *:

Straat :

Huisnummer en toevoeging :

Postcode :

Plaats :

Uw bestelling

Verzenden of afhalen:
Verzenden Afhalen 

Uw bericht

Velden met * zijn verplicht.

Toelichting bij invullen van formulier:

- Naam van Bestand (fotobestand, kunstwerkbestand):   Stuur dit bestand op met wetransfer naar: info@janrsmit.com

Stuur de hoogste kwaliteit van uw bestand op.  Zie ook: Aanleverspecificaties vakprints en Fine Art afdrukken;

- Papiercode en afmeting zie ook de prijslijst: Prijslijst-Fine-Art-Afdrukken;

TIP: Als u meerdere foto’s wilt laten afdrukken of de zelfde foto maar in meerdere papiersoorten of afmetingen, kopieer dan de bestelregels (kopieren/plakken) en geef ander bestandsnaam of papiercode en afmeting op.

 

Jan R. Smit, Fine Art Fotografie
Kornetstraat 2, 1312 XG Almere, Nederland
KvK: 24134007 (Almere)
BTW: NL035152308B01
Tel: +31 6 22411679
Email: info@janrsmit.com

 

Op alle rechtsbetrekkingen zijn de Algemene Voorwaarden van de FotografenFederatie van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de rechtbank Amsterdam onder nummer 84/2011 en welke u (op verzoek gratis) ter beschikking zijn/worden gesteld.